Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Onopiuk Anna"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 60, Iss 3, Pp 301-307 (2016)
Introduction: Glycolic changes which occur post-mortem have an impact on the physical and sensory features of beef, which in turn determine the successive processes and influence such beef quality traits as colour, tenderness, and cooling loss. The a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48895d71a4ac44c98e10433349dceab7
Autor:
Kurek, Marcin A., Majek, Marta, Onopiuk, Anna, Szpicer, Arkadiusz, Napiórkowska, Alicja, Samborska, Katarzyna
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2023 137:84-92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bogusz, Radosław, Bryś, Joanna, Onopiuk, Anna, Pobiega, Katarzyna, Tomczak, Aneta, Kowalczewski, Przemysław Łukasz, Rybak, Katarzyna, Nowacka, Małgorzata
Publikováno v:
Molecules; Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3679, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.