Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Onion skin powder"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract The impact of premade beef patty (BBP) with red onion skin powder (OSP) at 0, 1, 2, and 3% levels on color, lipid, and protein oxidative stability, and infection degree of microorganisms during cold storage was investigated. The objective wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b8c7409683d4343a4e7f4a373c51723
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
We evaluated the physicochemical and storage characteristics of Hanwoo Tteokgalbi treated with onion skin powder (OSP) and blackcurrant fruit powder (BFP). The experimental design included seven treatments: a control (ascorbic acid 0.1%), T1: OSP 0.3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.