Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Onilude, A.A."'
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science January 2020 32(1):294-301
Autor:
Adeyemo, S.M., Onilude, A.A.
Publikováno v:
In Nigerian Food Journal 2013 31(2):84-90
Autor:
Olaoye, O.A., Onilude, A.A.
Publikováno v:
In Public Health 2009 123(11):729-734
This study was carried out to investigate the antagonistic effect of probiotic yoghurt against some selected food-borne pathogens during cold storage. Probiotic yoghurt was produced from processed cow milk using controlled fermentation, and later ino
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::2807c348377cf9244ede18bb1c8386f7
https://zenodo.org/record/3410707
https://zenodo.org/record/3410707
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 15-26
Tsire is a popular Nigerian stick meat commonly produced by grilling of sliced and spiced beef meat that have been hanged on tips of sharpened sticks. In this study, tsire was produced with thickness of meat cuts of 0.5, 0.75, 1.0, 1.25 and 1.5 mm, w
Publikováno v:
In Food Research International 1999 32(3):163-167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.