Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Ondrušíková, Sylvie"'
Autor:
Ondrušíková, Sylvie
This thesis dealt with the monitoring of selected quality parameters of quail eggs (the lost of egg weight, index, egg-shaped, the percentage of yolk, albumen and shell of the total weight of quail eggs, changing the height yolk and white index, Haug
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-430283
Autor:
Kumbár, Vojtěch1 (AUTHOR) vojtech.kumbar@mendelu.c, Ondrušíková, Sylvie2 (AUTHOR) sylvie.ondrusikova@mendelu.cz, Nedomová, Šárka3 (AUTHOR) snedomov@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p730-734. 5p. 3 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Ondrušíková, Sylvie1 sylvie.ondrusikova@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 snedomov@mendelu.cz, Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch1 vojtech.kumbar@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p182-186. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ondrušíková, Sylvie1 sylvie.ondrusikova@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 snedomov@mendelu.cz, Pytel, Roman1 roman.pytel@mendelu.cz, Cwiková, Olga1 cwikova@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch2 vojtech.kumbar@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2018, Vol. 12 Issue 1, p560-565. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ondrušíková, Sylvie
Qualitative parameters of Japanese quail eggs are associated with the quality and individual eggshells and egg components. Eggs as one of the nutritionally most important foods are characterized by qualitative parameters that evaluate their food safe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b20ad70b859763089a573b9f5a27a603
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250333
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250333
Autor:
Jandlová, Marcela, Kumbár, Vojtěch, Jarošová, Alžbeta, Stará, Markéta, Pytel, Roman, Nedomová, Šárka, Ondrušíková, Sylvie
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis; 2019, Vol. 67 Issue 3, p689-693, 5p
Autor:
Jandlová, Marcela, Lampíř, Lubomír, Jarošová, Alžbeta, Pytel, Roman, Nedomová, Šárka, Ondrušíková, Sylvie, Kumbár, Vojtěch
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2018, Vol. 12 Issue 1, p650-656, 7p
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2018, Vol. 12 Issue 1, p600-606, 7p