Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Onchorhyncus mykiss"'
Autor:
Libertad Alzamora, Julia Castro
Publikováno v:
Revista Peruana de Biología, Vol 6, Iss 2, Pp 137-142 (2014)
El objetivo del estudio fue demostrar el origen infeccioso de la mortandad de alevinos y de las lesiones presentadas en adultos de Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792, "trucha arco iris", en la piscigranja "El Ingenio», empleando una metodología simpl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f1fd4cefefa43e0842b7e5a535edb13
Autor:
Morten Bo Søndergaard Svendsen, Nikolaj Reducha Andersen, Per Juel Hansen, John Fleng Steffensen
Publikováno v:
Fishes, Vol 3, Iss 1, Pp 11-0 (2018)
Blooms of the planktonic alga Prymnesium parvum pose a global threat, causing fish kills worldwide. Early studies on the exposure of fish to P. parvum indicate that toxic effects are related to gill damage. The more strictly defined concept of advers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1694417d7854acf961eb1e741164271
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Libertad Alzamora, Julia Castro
Publikováno v:
Revista Peruana de Biología, Vol 6, Iss 2, Pp 137-142 (2014)
El objetivo del estudio fue demostrar el origen infeccioso de la mortandad de alevinos y de las lesiones presentadas en adultos de Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792, "trucha arco iris", en la piscigranja "El Ingenio», empleando una metodología simpl
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Salmon-trout (Onchorhyncus mykiss) and salmon (Salmo salar) are the main raw materiaIs in the cold-smoked fish industry. It is important to prevent the contamination of these ready-to-eat products with Listeria monocytogenes and other (Listeria spp.)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ded1939461128c113c7b73f71c9f7f7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.