Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Onar, Okan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Onar, Okan1 (AUTHOR), Telkoparan-Akillilar, Pelin2 (AUTHOR), Yildirim, Ozlem1 (AUTHOR) ozlemesn@hotmail.com
Publikováno v:
3 Biotech. 1/13/2023, Vol. 13 Issue 2, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 1 26-38
Communications Faculty of Sciences University of Ankara Series C Biology
Communications Faculty of Sciences University of Ankara Series C Biology
Extra virgin olive oil is the highest grade of virgin olive oil derived by cold mechanical extraction without the use of solvents or refining methods. These olive oils are known for their composition in phenolic compounds that have antioxidant proper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8461f8781eb9ff76dbe19335647433b0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/communc/issue/68743/1069705
https://dergipark.org.tr/tr/pub/communc/issue/68743/1069705
Autor:
SHOMALI, Naznoosh1 naznoosh_shomali@yahoo.com, ONAR, Okan1, ALKAN, Tuğçe1, DEMİRTAŞ, Nergiz2, AKATA, Ilgaz1, YILDIRIM, Özlem1
Publikováno v:
Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences. Jun2019, Vol. 16 Issue 2, p155-160. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dizeci, Naz, Onar, Okan, Karaca, Basar, Demirtas, Nergiz, Coleri Cihan, Arzu, Yildirim, Ozlem
Publikováno v:
Mycologia; November 2021, Vol. 113 Issue: 6 p1156-1168, 13p
Publikováno v:
2.İnternational Congress Of Forensic Toxicology; Volume: Volume 2, Issue: İssue 1 (1) 136-136
The Turkish Journal Of Occupational / Environmental Medicine and Safety
The Turkish Journal Of Occupational / Environmental Medicine and Safety
Medicinalmushrooms show an ideal food nature due to their low sugar and oil content,nutritional value and especially because of being good diet products. Medicinalmushrooms may include functions such as antibacterial, antiparasitic,antifungal, detoxi