Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Onabanjo, O. O."'
Autor:
Babatunde, O. E., Onabanjo, O. O., Adebowale, A. A., Adegunwa, M. O., Sobukola, O. P., Kajihausa, O. E., Omohimi, C. I., Dairo, O. U., Abdulsalam-Saghir, P., Sanni, L. O., Siwoku, B., Okoruwa, A. E.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2023, Vol. 41 Issue 1/2, p104-115, 12p
Autor:
Olatona, F. A.1 folaton@gmail.com, Onabanjo, O. O.2, Ugbaja, R. N.3, Nnoaham, K. E.4, Adelekan, D. A.2
Publikováno v:
Journal of Health, Population & Nutrition. 8/16/2018, Vol. 37 Issue 1, p1-9. 9p.
Nutritional, Functional and Sensory Properties of Biscuit Produced from Wheat-Sweet Potato Composite
Autor:
Ighere Dickson A, Onabanjo O O
Publikováno v:
Journal of Food Technology Research. 1:111-121
Sweet potato was processed into flour and it was used to substitute wheat flour at different ratios (100:0, 90:10, 70:30, 60:40 and 50:50), and was used to prepare biscuits. The nutritional, functional and sensory properties of biscuits produced from
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 2, p30-45, 16p
Optimization of Drying Conditions and Effect of Storage on Some Quality Attributes of Tomato Powder.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 1, p76-89, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2015, Vol. 13 Issue 4, p303-329, 27p, 9 Charts, 14 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; Apr-Sep2010, Vol. 8 Issue 2/3, p147-157, 11p, 1 Diagram, 6 Charts