Zobrazeno 1 - 10
of 367
pro vyhledávání: '"On-Ching Yue"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference April 2024 113
Autor:
Chow, Ching Yue, Rodríguez, Raquel M., Riantiningtyas, Reisya R., Munk, Merete B., Ahrné, Lilia, Bredie, Wender L.P.
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skouw, Sigrid, Chow, Ching Yue, Sørensen, Helle, Bech, Anne C., Laureati, Monica, Olsen, Annemarie, Bredie, Wender L.P.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2023 105
Autor:
Chow, Ching Yue, Thybo, Camilla Doris, Sager, Valeska Farah, Riantiningtyas, Reisya Rizki, Bredie, Wender L.P., Ahrné, Lilia
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2021 120
Autor:
Riantiningtyas, Reisya Rizki, Sager, Valeska F., Chow, Ching Yue, Thybo, Camilla D., Bredie, Wender L.P., Ahrné, Lilia
Publikováno v:
In Food Research International September 2021 147
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2021 87
Autor:
Chow, Ching Yue, Riantiningtyas, Reisya Rizki, Kanstrup, Mie Bojer, Papavasileiou, Maria, Liem, Gie Djin, Olsen, Annemarie
Publikováno v:
In Food Quality and Preference March 2020 80
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 12, p3861-3879, 19p