Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Omwamba, Mary"'
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1627-1636
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:107-116
Autor:
Terefe, Zemenu Kerie1,2 (AUTHOR) zemenu@hu.edu.et, Omwamba, Mary1 (AUTHOR), Nduko, John Masani1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Jun2022, Vol. 42 Issue 3, p1-12. 12p.
Autor:
Terefe, Zemenu K.1,2 (AUTHOR) zemenu@hu.edu.et, Omwamba, Mary N.1 (AUTHOR), Nduko, John M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2021, Vol. 9 Issue 11, p6343-6352. 10p.
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 15:353-359
Platform tests are usually simple and rapid quality control tests which serve as a basis for accepting, setting aside or rejecting raw milk. Some of the rapid antibiotic residues test kits available in the Kenyan market include: Delvo test Fast BL, D
Autor:
Wafula, Nobert Wanjala1 (AUTHOR) wafulawanjala2030@gmail.com, Omwamba, Mary1 (AUTHOR), Mahungu, Symon M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 11:807-823
Raw material composition, loading rate and moisture level in extrusion processing have a direct bearing on physical properties of the product besides other extruder operational parameters. These properties greatly influence the consumer appeal, packa
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 11:789-806
Initiatives on tackling food insecurity among global emerging economies are being focused on enriching native staple foods with locally available nutritious underutilized crops. The objective of this study was to optimize protein content and dietary
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.