Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Omore AO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hawkins JW; Lancaster Environment Centre, Lancaster University, Lancaster, UK. jameshawkins702@gmail.com.; Center for International Forestry Research (CIFOR), Nairobi, Kenya. jameshawkins702@gmail.com., Komarek AM; School of Agriculture and Food Sciences, University of Queensland, St Lucia, Queensland, Australia., Kihoro EM; International Livestock Research Institute (ILRI), Nairobi, Kenya., Nicholson CF; Department of Agricultural & Applied Economics, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Omore AO; International Livestock Research Institute (ILRI), Nairobi, Kenya., Yesuf GU; Lancaster Environment Centre, Lancaster University, Lancaster, UK.; Department of Geography & Environmental Science, University of Reading, Reading, UK., Ericksen PJ; International Livestock Research Institute (ILRI), Nairobi, Kenya., Schoneveld GC; Center for International Forestry Research (CIFOR), Nairobi, Kenya., Rufino MC; Lancaster Environment Centre, Lancaster University, Lancaster, UK.
Publikováno v:
Nature food [Nat Food] 2022 Nov; Vol. 3 (11), pp. 957-967. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 16.