Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Omoniyi Saheed Adewale"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 28 pro vyhledávání: '"Omoniyi Saheed Adewale"'
1
Akademický článek
Functional and pasting properties of wheat/tigernut pomace flour blends and sensory attributes of wheat/tigernut pomace flour meat pie
Autor: IDOWU MICHAEL AYODELE, ADEOLA ABIODUN ADEROJU, OKE EMMANUEL KEHINDE, AMUSA AYODEJI JOSEPH, OMONIYI SAHEED ADEWALE
Publikováno v: Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 30-36 (2019)
This study investigated the functional and pasting properties of wheat and tigernut pomace flour blends, as well as the sensory attributes of the meat pie obtained from the composite flour. Tigernut pomace flour was substituted for wheat flour in the
Externí odkaz: https://doaj.org/article/8b27a59e38e3468a8af5c5573f016e21
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
BAMBARA GROUNDNUT (Vigna subterranea (L.) Verdc.): A PROMISING CROP FOR FOOD INDUSTRY.
Autor: OMONIYI, SAHEED ADEWALE1,2, MUSTAPHA, NOR AFIZAH2, SHUKRI, RADHIAH2, RAMLI, NURUL SHAZINI3, YUSOP, MOHD RAFII4,5, SULAIMAN, RABIHA2,6 rabiha@upm.edu.my
Publikováno v: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Aug2024, Vol. 48 Issue 1, p211-229. 19p.
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Cooking practice and safety assessment of boiled cassava root sold in streets of Gashua, Yobe state Nigeria
Autor: Omoniyi, Saheed Adewale, Cosmas, Altine
Publikováno v: In Food Chemistry Advances June 2024 4
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Sensory acceptability and storage stability of pasta produced from yellow yam and kidney bean composite flour
Autor: Oke, Emmanuel Kehinde, Adeoye, Moyosore Rebecca, Adeola, Abiodun Aderoju, Ojo, Oluwakemi Abosede, Omoniyi, Saheed Adewale
Publikováno v: In Food and Humanity December 2023 1:1297-1303
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Nutrient composition and anti-nutritional properties of okra (Abelmoschus esculentus) calyx flour
Autor: Omoniyi, Saheed Adewale, Muhammad, Adamu Musa, Ayuba, Ruth
Publikováno v: Nutrition & Food Science, 2020, Vol. 51, Issue 1, pp. 30-40.
Externí odkaz: http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-02-2020-0049
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Nutritional composition, anti‐nutritional properties, and sensory attributes of fried white yam (Dioscorea rotundata) slice as influenced by different pre‐treatment methods.
Autor: Omoniyi, Saheed Adewale1 (AUTHOR) omoniyidewale2005@yahoo.com, Ibrahim, Maimuna1 (AUTHOR), Oke, Emmanuel Kehinde2 (AUTHOR), Okolie, Pius Ifeanyi2 (AUTHOR)
Publikováno v: Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-9. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
7
Akademický článek
Chemical composition and industrial benefits of dikanut (irvingia gabonensis) kernel oil : A review
Autor: Omoniyi, Saheed Adewale, Idowu, Michael Ayodele, Adeola, Abiodun Aderoju, Folorunso, Adekunle Ayodeji
Publikováno v: Nutrition & Food Science, 2017, Vol. 47, Issue 5, pp. 741-751.
Externí odkaz: http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2017-0054
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
CONSUMERS KNOWLEDGE AND CONSUMPTION MANNER OF BOILED CASSAVA ROOT SOLD IN GASHUA, YOBE NIGERIA.
Autor: OMONIYI, Saheed Adewale1 omoniyidewale2005@yahoo.com, WAZIRI-UGWU, Phidelia Ramatu2
Publikováno v: Food & Environment Safety. 2019, Vol. 18 Issue 4, p315-320. 6p.
Zobrazit plný text záznamu
9
Physical and chemical properties of tigernut oil as influenced by variety and method of extraction
Autor: Afuape Zainab Oluwakemi, Oke Emmanuel Kehinde, Idowu Michael Ayodele, Olorode Omobolanle Omowunmi, Omoniyi Saheed Adewale
Publikováno v: The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI - Food Technology. 45:129-140
This study was carried out to investigate the physical and chemical properties of tigernut oil as influenced by variety and methods of extraction. Oil was extracted from yellow and brown varieties of tigernut using mechanical screw press and N-hexane
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::77306618759a81fb52e8ffd4cc53bf07
https://doi.org/10.35219/foodtechnology.2021.1.09
Zobrazit plný text záznamu
10
Akademický článek
POTENTIAL DOMESTIC AND INDUSTRIAL UTILIZATIONS OF OKRA SEED: A REVIEW.
Autor: OMONIYI, Saheed Adewale1 omoniyidewale2005@yahoo.com, IDOWU, Michael Ayodele2, ADEOLA, Abiodun Aderoju3
Publikováno v: Annals: Food Science & Technology. 2018, Vol. 19 Issue 4, p722-730. 9p.
Zobrazit plný text záznamu
  • 1
  • 2
  • 3
  • Další »
  • [3]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 25 Akademické články
  • 1 Časopisy
  • 10 flour
  • 6 chemical composition
  • 5 food supplementation
  • 5 phytic acid
  • 4 bambara groundnut
  • 4 linolenic acids
  • 4 okra
  • 4 proximate composition
  • 3 calyx
  • 3 consumer preferences
  • 3 extraction
  • 3 extraction (chemistry)
  • 3 french fries
  • 3 functional properties
  • 3 iron
  • 3 kernels
  • 3 nutrient composition
  • 3 oil
  • 3 oxalates
  • 3 snack foods
  • 3 wheat flour
  • 3 yams
  • 2 alternative protein
  • 2 anti-nutritional factors
  • 2 boiling
  • 2 cassava
  • 2 cat-fn
  • 2 cat-hsc
  • 2 cat-ppem
  • 2 chemical composition of plants
  • 2 chemistry
  • 2 civil service
  • 2 composite materials
  • 2 consumer expertise
  • 2 cookies
  • 2 date palm
  • 2 dates (fruit)
  • 2 demographic characteristics
  • 2 dietary supplements
  • 2 edible greens
  • 2 fatty acid
  • 2 flour blends
  • 2 food & nutrition
  • 2 food industry
  • 2 food science
  • 2 food security
  • 2 free fatty acids
  • 2 fruit
  • 2 health & social care
  • 2 hydrogen cyanide
  • 8 valahia university of targoviste
  • 6 emerald publishing limited
  • 3 hindawi limited
  • 2 dunarea de jos university
  • 2 food & environment safety
  • 1 elsevier b.v.
  • 1 elsevier ltd
  • 1 faculty of food technology osijek
  • 1 josip juraj strossmayer university of osijek, faculty of food technology osijek
  • 1 universitatea dunarea de jos din galati
  • 1 wiley
  • 8 annals: food science & technology
  • 6 nutrition & food science
  • 3 journal of food processing & preservation
  • 2 annals of the university dunarea de jos of galati fascicle vi: food technology / analele universitatii dunarea de jos din galati, fascicula vi: tehnologia produselor alimentare
  • 2 croatian journal of food science and technology
  • 2 food & environment safety
  • 2 food chemistry advances
  • 1 food and humanity
  • 1 journal of food processing and preservation
  • 1 the annals of the university dunarea de jos of galati. fascicle vi - food technology
  • 9 Complementary Index
  • 8 Academic Search Ultimate
  • 2 ScienceDirect
  • 2 Emerald Insight
  • 2 OpenAIRE
  • 2 Business Source Ultimate
  • 1 Science Citation Index Expanded
  • 1 Supplemental Index
  • 1 Directory of Open Access Journals
  • 5 nigeria
  • 2 syria

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......