Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Omoniyi, S.A."'
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 16, Iss 1, Pp 49-62 (2023)
This study evaluates the effect of different weed control methods on the proximate composition and sensory properties of cowpea-based pudding produced from cowpea flour. Cowpea seeds of Ife Brown variety with three different treatments [(supplementar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa8935983a134052b93e4e4c6fde5e41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 36 – 44
This study evaluated the influence of fat content and choice of packaging material on the functional properties and shelf stability of dika nut flour. Dika nut flour was partially defatted to achieve two levels of fat content (12 and 9% fat). The par
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 38, No 1 (2017); 15-23
Background: The role of indigenous or traditional food crops in the improvement of food security in Nigeria cannot be over emphasized. The availability of these local foods in their socially acceptable forms, and at affordable prices seems to be the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; Oct-Dec2013, Vol. 11 Issue 4, p346-355, 10p, 1 Diagram, 4 Charts