Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Omoloko, C."'
Publikováno v:
Journal of the Cameroon Academy of Sciences; Vol 8, No 1 (2009); 3-10
Nous avons évalué les paramètres optimum pour la production d'alcool à partir de l'efficacité d'hydrolyse de l'amidon: chimique (HCl), enzymatique (amylase de Aspergillus niger ou de malt) et mixte (chimique et enzymatique). La fermentation alco
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 6, No 14 (2007)
Physiologic characteristics of ten palm-wine yeast isolates obtained from nine localities in four provinces in southern Cameroon were assessed using sensitivity to chloramphenicol, tolerance to acetic acid, ethanol tolerance, osmotolerance as well as
Autor:
Nwaga, D, Omoloko, C
Publikováno v:
Journal of the Cameroon Academy of Sciences; Vol 7, No 3 (2008)
No Abstract.Journal of the Cameroon Academy of Sciences Vol. 7 (3) 2008: pp. 149-156
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol 12, No 3 (2000); 115-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dapi LN (AUTHOR), Omoloko C (AUTHOR), Janlert U (AUTHOR), Dahlgren L (AUTHOR), Håglin L (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education & Behavior. Nov/Dec2007, Vol. 39 Issue 6, p320-326. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Reports International; Jun1981, Vol. 23 Issue 6, p1035, 0p
Autor:
Srivastava, U., Omoloko, C.
Publikováno v:
Nutrition Reports International; Jun1981, Vol. 23 Issue 6, p1021, 0p