Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Omojola, A. B."'
Autor:
Jack, A. A., Oghenesuvwe, O., Adewumi, M. K., Omojola, A. B., Adegbeye, M. J., Faniyi, T. O., Salem, A. Z. M., Elghandour, M. M. M. Y., Cuevas-Barragán, C. E., Barbabosa-Pliego, A., Ekanem, D. E.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Feb2024, Vol. 14 Issue 4, p5187-5196, 10p
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 1 (2022); 103-112
Usage of synthetic antioxidants in meat quality preservation is discouraged due to associated risks; this has made utilization of natural alternatives paramount. Five diets were formulated such that diet 1 had no supplementation, while diets 2, 3, 4,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2021, Vol. 27 Issue 3, p263-271, 9p
Publikováno v:
Geological Society, London, Special Publications; 2019, Vol. 477 Issue: 1 p121-131, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.