Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Omidi, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tehran University Medical Journal, Vol 70, Iss 9, Pp 555-563 (2012)
Background: Evaluation of diastolic dysfunction and its relationship with TIMI frame count in patients with stable coronary artery disease referred to Ayatollah Taleghani Hospital in Tehran in the years 2010-2011 is the purpose of this study.Methods:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83025f8d856420da7963e857f5e41c1
Autor:
Naghdi Badi H (Ph.D.), Omidi H (Ph.D.), Golzad A (M.Sc. Student), Torabi H (Ph.D.), Fotookian MH (Ph.D.)
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 10, Iss 40, Pp 58-68 (2011)
Background: Biofertilizers are an alternative to chemical fertilizers for increasing soil productivity and plant growth in sustainable agriculture. Therefore, it is necessary to determine the effects of biofertilizers on valuable medicinal plants suc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1e5a33825f14208b96f1128aacc977c
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 2011 52(1):752-756
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The chlorophyll is one of the most important natural pigments used extensively in the food industry. Two important factors for the production of chlorophyll are the use of plants rich in chlorophyll and efficiency of extraction method. Present invest
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f89403a0adbb05222cda52816c931723