Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Omega 3 PUFA"'
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 12, p 2461 (2022)
According to the International Agency for Research on Cancer (IARC) more than 10% of cancers can be explained by inadequate diet and excess body weight. Breast cancer is the most common cancer affecting women. The goal of our study is to clarify the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/505e7ac575054efd89fca06ed037acc8
Publikováno v:
Медицинский совет, Vol 0, Iss 13, Pp 142-154 (2018)
Data on 16 components of the anti-age system for the diet enriching with the Famvital are presented. Information about fundamental and clinical researches on the anti-aging role of the complex components are presented. The anti-age effects of plant e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46b0d71414f74065a1f8206517b24a99
Autor:
Cancalon, Mathilde, Dormoy, Noémie, Hemery, Youna, Barouh, Nathalie, Barea, Bruno, Durand, Erwann, Micard, Valérie, Villeneuve, Pierre, Bourlieu-Lacanal, Claire
Publikováno v:
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress, Jul 2023, Nantes, France
15th international ISSFAL (International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids )congress, Jul 2023, Nantes, France
International audience; Dietary diversification, which starts between 4 and 6 months, is a pivotal period in the infant development. After this diversification, complementary foods such as infant flours are therefore widely consumed throughout the wo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2191::f501cf1468034e42e7912dd6f36ffec8
https://hal.science/hal-04149612
https://hal.science/hal-04149612
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michela Zanetti, Gianluca Gortan Cappellari, Davide Barbetta, Annamaria Semolic, Rocco Barazzoni
Publikováno v:
Nutrients, Vol 9, Iss 8, p 895 (2017)
Background: Endothelial dysfunction is a key vascular alteration in chronic kidney disease (CKD). Omega 3 (n-3) polyunsaturated fatty acids (PUFA) reduce vascular oxidative stress and inflammation. We investigated whether n-3 PUFA could reverse endot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/300f503a85df44c68deb585a1b559114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
慶應義塾大学日吉紀要. 自然科学. 62:17-21
The sorts and amounts of edible fat intake have been important from the viewpoint of preventive medicine. Excessive fat intake has been reported to affect not only the cardiovascular system but also diseases such as the endocrine and nerve systems. A
Autor:
Cecile Vors, Patrick Couture, Janie Allaire, Marin, J., Baptiste Fourmaux, Nathalie Bernoud-Hubac, Marie-Caroline Michalski, Benoit Lamarche
Publikováno v:
Euro Fed Lipid
Euro Fed Lipid, Oct 2019, Seville, Spain
HAL
Euro Fed Lipid, Oct 2019, Seville, Spain
HAL
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9108fdc1719ed9b896ac0406694d176b
https://hal.inrae.fr/hal-02917675
https://hal.inrae.fr/hal-02917675