Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Olusegun Lasekan"'
Autor:
Ziabakhsh Deylami, Mahsa, Abdul Rahman, Russly, Tan, Chin Ping, Bakar, Jamilah, Olusegun, Lasekan
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2016 178:12-19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roselina Karim, Joe M. Regenstein, M. Shahrim Ab Karim, Noranizan Mohd Adzahan, Olusegun Lasekan, Sook Mun Chan
Publikováno v:
Journal of Food Products Marketing. 18:65-77
The article analyses Malaysian consumer attitudes toward dealcoholised wine and whether its religious regulation status affects a consumer's perception of the product. A closed-end questionnaire was used to ascertain the consumer's knowledge and awar
Publikováno v:
Food Chemistry. 105:15-23
Palm wine (Elaeis guineensis) was sensorially evaluated and the key odorants were investigated by means of high resolution gas chromatography–olfactometry and mass spectrometry of solvent extracts as well as headspace samples. A total of 41 compoun
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chan, Sook Mun1 (AUTHOR), Adzahan, NoranizanMohd1 (AUTHOR) noraadzahan@food.upm.edu.my, Ab Karim, M. Shahrim1 (AUTHOR), Karim, Roselina1 (AUTHOR), Lasekan, Olusegun1 (AUTHOR), Regenstein, JoeM.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Products Marketing. Jan/Feb2012, Vol. 18 Issue 1, p65-77. 13p.