Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Oluk, Celile Aylin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
OLUK, Celile Aylin, YÜCEL, Hatice, İNAL, İlker, BİLGİN, Feyza Döndü, YAZGAN, Ertan, SERBESTER, Uğur
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2022, Vol. 25 Issue 2, p415-422, 8p
Autor:
OLUK, Celile Aylin, Zorer Çelebi, Şeyda, ÇUBUKÇU, Pınar, VURARAK, Yasemin, Erdoğan, Sibel, ŞAHAR, Ahmet Korhan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::8c2cc2697ffe510d393b08c718cfd908
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/fafdd53b-9bd5-402a-931e-cfbe98cc4427/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/fafdd53b-9bd5-402a-931e-cfbe98cc4427/oai
Publikováno v:
Volume: 22, Issue: 3 1175-1181
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Buçalışmanın amacı Türkiye’de yetiştirilen altı farklı yerfıstığı genotipininbazı besinsel ve antioksidan parametrelerini araştırmaktır. Analizler içinkabuksuz tohum özütleri kullanılmıştır. Tohumların iç kabukları soyulm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e221ea0db079b0cdf6c6eeefe2e4cc7d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sdufenbed/issue/39132/471805
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sdufenbed/issue/39132/471805
Autor:
OLUK, Celile Aylin
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 1 96-130
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
Livingin big cities tend to ready to eat food consumption, because of the reasonssuch as long working hours, increasing number of women in economic life, risingincome level, decreasing time for cooking and consumption habits. However,increasing cance
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4c4af32bd66491bbd0472d5d7970d726
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijemar/issue/36219/343423
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijemar/issue/36219/343423