Zobrazeno 1 - 10
of 689
pro vyhledávání: '"Olsvik, P.A."'
Autor:
Sanden, M., Olsvik, P.A., Søfteland, L., Rasinger, J.D., Rosenlund, G., Garlito, B., Ibáñez, M., Berntssen, M.H.G.
Publikováno v:
In Aquaculture 1 February 2018 484:1-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gora, A.H., Rehman, S., Kiron, V., Dias, J., Fernandes, J.M.O., Olsvik, P.A., Siriyappagouder, P., Vatsos, I., Schmid-Staiger, Ulrike, Frick, K., Cardoso, M.
Consumption of lipid-rich foods can increase the blood cholesterol content. β-glucans have hypocholesterolemic effect. However, subtle changes in their molecular branching can influence bioactivity. Therefore, a comparative investigation of the chol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::23c554f0346ec4b683141e3ea1ce3d26
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/429521
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/429521
Publikováno v:
In Journal of Environmental Radioactivity 2010 101(3):230-236
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part C 2010 151(4):431-438
Autor:
Penglase, S., Nordgreen, A., van der Meeren, T., Olsvik, P.A., Sæle, Ø., Sweetman, J.W., Baeverfjord, G., Helland, S., Hamre, K.
Publikováno v:
In Aquaculture 2010 306(1):259-269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.