Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"Olson NF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Everett DW; Department of Food Science, University of Wisconsin, Madison 53706, USA., Ding K, Olson NF, Gunasekaran S
Publikováno v:
Advances in experimental medicine and biology [Adv Exp Med Biol] 1995; Vol. 367, pp. 321-30.
Autor:
McSweeney PL; Center for Dairy Research, University of Wisconsin, Madison 53706., Olson NF, Fox PF, Healy A
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung [Z Lebensm Unters Forsch] 1994 Dec; Vol. 199 (6), pp. 429-32.
Autor:
McSweeney PL; Center for Dairy Research, University of Wisconsin-Madison 53706., Olson NF, Fox PF, Healy A, Højrup P
Publikováno v:
The Journal of dairy research [J Dairy Res] 1993 Aug; Vol. 60 (3), pp. 401-12.
Autor:
el Abboudi M; Centre de recherche STELA, Faculté des sciences de l'agriculture et de l'alimentation, Université Laval, Ste-Foy (Québec), Canada., el Soda M, Pandian S, Simard RE, Olson NF
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 1992 Jan-Feb; Vol. 15 (1-2), pp. 87-98.