Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Olsen, Tobias Hegelund"'
Autor:
Yesiltas, Betül, Soria Caindec, Alyssa M., García-Moreno, Pedro J., Echers, Simon Gregersen, Olsen, Tobias Hegelund, Jones, Nykola C., Hoffmann, Søren V., Marcatili, Paolo, Overgaard, Michael T., Hansen, Egon B., Jacobsen, Charlotte
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 April 2023 663
Autor:
Varona, Elisa, García Moreno, Pedro Jesús, Gregersen Echers, Simon, Olsen, Tobias Hegelund, Marcatili, Paolo, Guardiola, Fransesc, Overgaard, Michael Toft, Hansen, Egon Bech, Jacobsen, Charlotte, Yesiltas, Betül
Publikováno v:
Varona, E, García Moreno, P J, Gregersen Echers, S, Olsen, T H, Marcatili, P, Guardiola, F, Overgaard, M T, Hansen, E B, Jacobsen, C & Yesiltas, B 2022 ' Antioxidant peptides from alternative sources reduce lipid oxidation in 5% fish oil-in-water 2 emulsions (pH 4) and fish oil-enriched mayonnaise ' SSRN: Social Science Research Network . < https://ssrn.com/abstract=4278339 >
Bioinformatics tools were used to predict radical scavenging and metal chelating activities of peptides derived from abundant potato, seaweed, microbial, and spinach proteins. The antioxidant activity was evaluated in 5% oil-in-water emulsions (pH4)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b0c57b62a0040ba4e8df2d6ddf4556b7
https://vbn.aau.dk/da/publications/ac4fa431-6d75-4c50-a815-a4ce62491592
https://vbn.aau.dk/da/publications/ac4fa431-6d75-4c50-a815-a4ce62491592
Autor:
Olsen, Tobias Hegelund1, Yesiltas, Betül2, Marin, Frederikke Isa1, Pertseva, Margarita1, García-Moreno, Pedro J.2, Gregersen, Simon3, Overgaard, Michael Toft3, Jacobsen, Charlotte2, Lund, Ole2, Hansen, Egon Bech2, Marcatili, Paolo1 pamar@dtu.dk
Publikováno v:
Scientific Reports. 12/8/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
García Moreno, Pedro Jesús, Nedamani, Elham, Olsen, Tobias Hegelund, Marcatili, Paolo, Gregersen Echers, Simon, Jones, Nykola C, Hoffmann, Søren Vrønning, Overgaard, Michael Toft, Hansen, Egon Bech, Jacobsen, Charlotte
Publikováno v:
García Moreno, P J, Nedamani, E, Olsen, T H, Marcatili, P, Gregersen Echers, S, Jones, N C, Hoffmann, S V, Overgaard, M T, Hansen, E B & Jacobsen, C 2019, ' Interfacial properties of potato peptides identified by bioinformatics : application in omega-3 delivery emulsions ', 8th International Symposium on "Delivery of Funcionality in Complex Food Systems", Porto, Portugal, 07/07/2019-10/07/2019 .
Bioinformatics was used to identify emulsifying peptides embedded within the structure of potato protein. This reduced time and cost of extensive screening hydrolysis processes. Up to 40 synthetic peptides having between 10 and 29 amino acids, differ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2d648911fe766457a71da1ba0fe2b9d0
https://vbn.aau.dk/da/publications/fbf68d64-6843-45a6-a4a6-5bb0dee2b709
https://vbn.aau.dk/da/publications/fbf68d64-6843-45a6-a4a6-5bb0dee2b709
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gregersen Echers, Simon, Abdul-Khalek, Naim, Mikkelsen, Rasmus Kranold, Holdt, Susan Løvstad, Jacobsen, Charlotte, Hansen, Egon Bech, Olsen, Tobias Hegelund, Sejberg, Jimmy J.P., Overgaard, Michael Toft
Publikováno v:
Future Foods; December 2022, Vol. 6 Issue: 1