Zobrazeno 1 - 10
of 586
pro vyhledávání: '"Oliver MÀ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LeMaster, Michelle Nicole1 (AUTHOR), D'Souza, Darryl Nicholas2 (AUTHOR), Hewitt, Robert John Edward2 (AUTHOR), Chauhan, Surinder Singh1 (AUTHOR), Ha, Minh1,3 (AUTHOR), Leon Batt, Linton George4 (AUTHOR), Dunshea, Frank Rowland1,5 (AUTHOR), Warner, Robyn Dorothy1 (AUTHOR) rwarner@unimelb.edu.au
Publikováno v:
Animal Production Science. 2024, Vol. 64 Issue 17, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vitale M; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Kallas Z; CREDA-UPC-IRTA, Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari, 08860 Castelldefels, Spain., Rivera-Toapanta E; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Karolyi D; UNIZG, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia., Cerjak M; UNIZG, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia., Lebret B; PEGASE, INRAE, Institut Agro, 35590 Saint Gilles, France., Lenoir H; IFIP - Institut du Porc, La Motte au Vicomte, BP 35104, 35651 Le Rheu, France., Pugliese C; UNIFI, Universita degli Studi di Firenze, Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI), Section of Animal Sciences, Via delle Cascine, 5, 50144 Firenze, Italy., Aquilani C; UNIFI, Universita degli Studi di Firenze, Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI), Section of Animal Sciences, Via delle Cascine, 5, 50144 Firenze, Italy., Čandek-Potokar M; KIS, Kmetijski Inštitut Slovenije, Agricultural Institute of Slovenia, Hacquetova ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenia., Gil M; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Oliver MÀ; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain. Electronic address: mariaangels.oliver@irta.cat.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2020 Oct; Vol. 168, pp. 108179. Date of Electronic Publication: 2020 May 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.