Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Oliveira TAC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira Tacyana PR, Osório Frederico M, Mourão José S, Bonifácio Kallyne M, Alves Rômulo RN, Rosa Ierecê ML, Nottingham Mara C
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 1, Iss 1, p 12 (2005)
Abstract From a conservationist perspective, seahorses are threatened fishes. Concomitantly, from a socioeconomic perspective, they represent a source of income to many fishing communities in developing countries. An integration between these two vie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f5d1e2e62654cecbc89162361cd88fe
Autor:
Oliveira TAC; Prefeitura de Valinhos, São Paulo, Brazil. Electronic address: tacooliveira@yahoo.com.br., Davids K; Centre for Sports Engineering Research, Sheffield Hallam University, Sheffield, UK., Denardi RA; Universidade do Estado de Minas Gerais, MG, Brazil., Zalla S; Edge Group, United Arab Emirates., Corrêa UC; Escola de Educação Física e Esporte, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Psychology of sport and exercise [Psychol Sport Exerc] 2023 May; Vol. 66, pp. 102403. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 08.
Autor:
Vieira EF; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Soares C; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Machado S; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Correia M; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Ramalhosa MJ; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Oliva-Teles MT; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Paula Carvalho A; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Domingues VF; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal., Antunes F; WEDOTECH, Rua do Seixal, 108, 4000-521 Porto, Portugal., Oliveira TAC; WEDOTECH, Rua do Seixal, 108, 4000-521 Porto, Portugal., Morais S; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal. Electronic address: sbm@isep.ipp.pt., Delerue-Matos C; REQUIMTE-LAQV, Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto, R. Dr. António Bernardino de Almeida 431, 4200-072, Porto 4249-015, Portugal.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Dec 15; Vol. 269, pp. 264-275. Date of Electronic Publication: 2018 Jun 30.