Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Oliveira, Viviani Ruffo"'
Autor:
Medeiros, Cristine da Silva, Proserpio, Cristina, Bandeira, Amanda Soares, Komeroski, Marina Rocha, Rios, Alessandro de Oliveira, Hagen, Martine Elisabeth Kienzle, Pagliarini, Ella, Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
Nowadays, potato is the most important vegetable in Brazil and frying is the preferable way to consume it. Potato processing industry requires tubers characteristics as: uniform siz
Nowadays, potato is the most important vegetable in Brazil and frying is the preferable way to consume it. Potato processing industry requires tubers characteristics as: uniform siz
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/4967
Autor:
Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico
The objectives of this work were: (1) to evaluate the nutritional and microbiological quality of common beans (Phaseolus vulgaris L.) processed with or without soaking water; (2) to
The objectives of this work were: (1) to evaluate the nutritional and microbiological quality of common beans (Phaseolus vulgaris L.) processed with or without soaking water; (2) to
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/3172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stragliotto, Leticia Kahler, Ferrari, Gabriel Tonin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Strasburg, Virgílio José, Zandonadi, Renata Puppin, Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2022 30
Autor:
Ferrari, Gabriel Tonin, Proserpio, Cristina, Stragliotto, Letícia Kahler, Boff, Jaqueline Menti, Pagliarini, Ella, Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2022 129:440-448
Autor:
Mercês, Ziane da Conceição das, Salvadori, Natalia Maldaner, Evangelista, Sabrina Melo, Cochlar, Tatiana Barbieri, Rios, Alessandro de Oliveira, Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3855, 17p
Autor:
Mercês, Ziane da Conceição das, Salvadori, Natalia Maldaner, Evangelista, Sabrina Melo, Cochlar, Tatiana Barbieri, Strasburg, Virgílio José, da Silva, Vanuska Lima, Oliveira, Viviani Ruffo de
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p3217, 12p