Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Oliveira, Maysa do Vale"'
Autor:
Malta, Luciana Gomes, Ghiraldini, Flávia Gerelli, Reis, Renato, Oliveira, Maysa do Vale, Silva, Luciano Bruno, Pastore, Gláucia Maria
Publikováno v:
In Food Research International November 2012 49(1):604-611
Autor:
Carvalho-Silva, Luciano Bruno, Oliveira, Maysa do Vale, Gontijo, Vanessa Silva, Oliveira, Williana F., Derogis, Priscilla B.M.C., Stringheta, Paulo C., Nagem, Tanus J., Brigagão, Maísa R.P.L., dos Santos, Marcelo H.
Publikováno v:
In Food Research International August 2012 48(1):180-186
Autor:
Nunes, Luiz Gustavo de Paiva1, Oliveira, Maysa do Vale1, de Souza, Anelise Andrade2, Lopes, Lohanna de Faria3, Dias, Pollyanna Castro e Silva4, Nogueira, Guilherme Bicalho4, Souza, Marco Antônio Andrade de1 marco.souza@ufes.br
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research. Apr2019, Vol. 29 Issue 2, p173-180. 8p. 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Glaucia Maria Pastore Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: As frutas representam uma fonte de compostos antioxidantes exógenos que, em conjunto com os antioxidantes endógenos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::27e2f0dc5bf9f679eac265bba0e51df9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.