Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva"'
Autor:
Santos, Daniel Lucino Silva dos, Almeida, Naara Aparecida, Almeida, Jaqueline Milagres de, Oliveira, Maria Eugênia Araujo Silva, Rocha, Liliana de Oliveira, Cirone Silva, Nathália Cristina
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva, Ribeiro da Silva Lima, Luciana, Santos, Millena Cristina Barros, Ferrari Fonseca de Sales, Nathalia, Ferreira, Renata Marenda, Cameron, Luiz Claudio, Filho, José Manoel Colombari, Bassinello, Priscila Zaczuk, Wanderlei Piler de Carvalho, Carlos, Ferreira, Mariana Simões Larraz, Takeiti, Cristina Yoshie
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva1 (AUTHOR) mariaeugenia@edu.unirio.br, Antoniassi, Rosemar2 (AUTHOR), Wilhelm, Allan Eduardo2 (AUTHOR), de Araujo Santiago, Manuela Cristina Pessanha2 (AUTHOR), Pacheco, Sidney2 (AUTHOR), Bassinello, Priscila Zaczuk3 (AUTHOR), Filho, José Manoel Colombari3 (AUTHOR), de Carvalho, Carlos Wanderlei Piler2 (AUTHOR), Takeiti, Cristina Yoshie1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-10. 10p.
Autor:
Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva1 (AUTHOR), Alves, Thais de Oliveira1 (AUTHOR), Gutkoski, Luiz Carlos1 (AUTHOR), de Miranda, Martha Zavariz2 (AUTHOR), Larraz Ferreira, Mariana Simões1 (AUTHOR), Takeiti, Cristina Yoshie1,3 (AUTHOR) cristina.takeiti@embrapa.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Maria Eugenia Araujo Silva1 (AUTHOR), Coimbra, Pedro Paulo Saldanha1 (AUTHOR), Galdeano, Melicia Cintia2 (AUTHOR), Carvalho, Carlos Wanderlei Piler2 (AUTHOR), Takeiti, Cristina Yoshie1,2 (AUTHOR) cristina.takeiti@embrapa.br
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. Apr2022, Vol. 122, p13-23. 11p.