Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Oliveira, F F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dias, F. K. D.1 kelia.dias@ifrn.edu.br, OLIVEIRA, F. F. M.2, MARTINS, T. F.3, MATIAS, L. G. O.2
Publikováno v:
HOLOS. 2019, Vol. 7, p1-18. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HOLOS. 2017, Issue 4, p424-436. 13p.
Autor:
OLIVEIRA, F. F.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFESUniversidade Federal do Espírito SantoUFES.
Made available in DSpace on 2018-08-02T00:03:49Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_11262_EstGeoMag - Fabio.pdf: 13732500 bytes, checksum: 48739b668cc0f01541afe0b611f475b2 (MD5) Previous issue date: 2017-07-28
O campo magnético ao redor do planet
O campo magnético ao redor do planet
Externí odkaz:
http://repositorio.ufes.br/handle/10/9848
Autor:
Sant'Ana, G. C., Pereira, L. F. P., Pot, D., Ivamoto, S. T., Domingues, D. S., Ferreira, R. V., Pagiatto, N. F., da Silva, B. S. R., Nogueira, L. M., Kitzberger, C. S. G., Scholz, M. B. S., de Oliveira, F. F., Sera, G. H., Padilha, L., Labouisse, J. P., Guyot, Romain, Charmetant, P., Leroy, T.
Lipids, including the diterpenes cafestol and kahweol, are key compounds that contribute to the quality of coffee beverages. We determined total lipid content and cafestol and kahweol concentrations in green beans and genotyped 107 Coffea arabica acc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::ba986ad2852430c7f7fc359e2b5d6474
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010072002
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010072002
Autor:
OLIVEIRA, F. F.
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Espírito Santo (riUfes)
Universidade Federal do Espírito Santo (UFES)
instacron:UFES
Universidade Federal do Espírito Santo (UFES)
instacron:UFES
Made available in DSpace on 2018-08-02T00:03:49Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_11262_EstGeoMag - Fabio.pdf: 13732500 bytes, checksum: 48739b668cc0f01541afe0b611f475b2 (MD5) Previous issue date: 2017-07-28 O campo magnético ao redor do planeta Ter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::02959e8751f42f6cf92b74422beebf4c
http://repositorio.ufes.br/handle/10/9848
http://repositorio.ufes.br/handle/10/9848
Publikováno v:
Psyche: A Journal of Entomology. 2012, p1-9. 9p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The viticulture in the semiarid region of Brazil stands out in the country due to the expansion of its cultivated area and increased production, especially in the sub-mid São Francisco Valley. However, the supplying of water and an efficient replace
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::43bafe49a21045180f3728a868a2ddb4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1088831
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1088831