Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Oliveira, Daniela da Silva"'
Autor:
Benincá, Daiane Bonizioli, do Carmo, Laísa Bernabé, Grancieri, Mariana, Aguiar, Lara Louzada, Lima Filho, Tarcísio, Costa, André Gustavo Vasconcelos, Oliveira, Daniela da Silva, Saraiva, Sérgio Henriques, Silva, Pollyanna Ibrahim
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Lepaus, Bárbara Morandi, Valiati, Bárbara Santos, Machado, Bruna Gasparini, Domingos, Manueli Monciozo, Silva, Marcela Nobre, Faria-Silva, Leonardo, Bernardes, Patrícia Campos, Oliveira, Daniela da Silva, de São José, Jackline Freitas Brilhante
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology August 2023 138:752-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinheiro-Sant’Ana, Helena Maria, Guinazi, Michele, Oliveira, Daniela da Silva, Della Lucia, Ceres Mattos, Reis, Bárbara de Lazzari, Brandão, Sebastião César Cardoso
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2011 1218(47):8496-8502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Daniela da Silva
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior The liquid-liquid extraction of phenolic compounds in different types of wine using the reagents, NaH2PO4, acetone and ethanol was studied and experimental data were elaborated according
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ef0905a7402064616570f3887a7a9b9f
http://locus.ufv.br/handle/123456789/495
http://locus.ufv.br/handle/123456789/495
Autor:
Oliveira, Daniela da Silva
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Fruits are recognized for their high content of natural antioxidants like vitamin C, carotenoids and phenolic compounds, playing an important role in the prevention of chronic diseases s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e59453e2c42c6f14b0079a72d8efdf7d
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2699
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2699