Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Oliveira, Cláudio C."'
Autor:
Saldan, Nayara C., Almeida, Rafaela T.R., Avíncola, Alexandre, Porto, Carla, Galuch, Marília B., Magon, Thiago F.S., Pilau, Eduardo J., Svidzinski, Terezinha I.E., Oliveira, Claudio C.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2018 241:113-121
Autor:
Tonin, Angélica P. P., Poliseli, Camila B., Sinosaki, Nayane M., Martinez, Fernanda C., Santos, Oscar O., Oliveira, Cláudio C., Silva, Valquiria M., Visentainer, Jesuí V., Meurer, Eduardo C.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.6 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 6, Pages: 523-529, Published: 30 MAY 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 6, Pages: 523-529, Published: 30 MAY 2022
A fast, sensitive, and selective direct injection electrospray tandem mass spectrometry (DI ESI MS/MS) method that is able to quantify ethyl carbamate in commercial sweetened sugar cane spirit is described. The preparation method uses a modified QuEC
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e82a6b654b9365871a0d42d5183698f9
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000600523
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000600523
Autor:
Palácio, Soraya M., Espinoza-Quiñones, Fernando R., Módenes, Aparecido N., Oliveira, Cláudio C., Borba, Fernando H., Silva, Fernando G., Jr.
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 2009 172(1):330-337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Senes, Carlos E. R., Saldan, Nayara C., Costa, Willian F., Svidzinski, Terezinha I. E., Oliveira, Cláudio C.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.29 n.12 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 29, Issue: 12, Pages: 2626-2635, Published: DEC 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 29, Issue: 12, Pages: 2626-2635, Published: DEC 2018
Fusarium oxysporum is usually found in foods such as corn, wheat, soybeans and barley, and can cause economic losses and risks to health in humans and animals due to the production of mycotoxins. The conventional microbiological test for fungal ident
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2c8dce85c467cf1e1356ed20549d6ba5
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018001202626
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018001202626
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2000 413(1):41-48
Autor:
Zagatto, Elias A.G *, Reis, Boaventura F, Oliveira, Cláudio C, Sartini, Raquel P, Arruda, Marco Aurélio Z
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 1999 400(1):249-256
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2019, Vol. 74, p205-210, 6p