Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Oliveira, Caio V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbosa CV; Laboratory for Physical Training Studies Applied to Performance and Health, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., Silva AS; Laboratory for Physical Training Studies Applied to Performance and Health, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., de Oliveira CV; Laboratory for Physical Training Studies Applied to Performance and Health, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., Massa NM; Laboratory for Physical Training Studies Applied to Performance and Health, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., de Sousa YR; Laboratory of Biochemistry of Foods, Department of Food Engineering, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., da Costa WK; Laboratory of Biochemistry of Foods, Department of Food Engineering, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., Silva AC; Embrapa CottonCampina Grande, Brazil., Delatorre P; Department of Molecular Biology, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., Carvalho R; Laboratory of Biochemistry of Foods, Department of Food Engineering, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil., Braga VA; Biotechnology Center, Federal University of ParaibaJoao Pessoa, Brazil., Magnani M; Laboratory of Biochemistry of Foods, Department of Food Engineering, Federal University of ParaíbaJoão Pessoa, Brazil.
Publikováno v:
Frontiers in physiology [Front Physiol] 2017 Mar 31; Vol. 8, pp. 196. Date of Electronic Publication: 2017 Mar 31 (Print Publication: 2017).
Autor:
de Freitas Brito A; 1Department of Physical Education, Federal University of Paraíba, João Pessoa, Paraíba, Brazil; 2Department of Physical Education, Research Laboratory for Physical Training Applied to Performance and Health, Federal University of Paraíba, João Pessoa, Paraíba, Brazil; 3Department of Nutrition, Faculty Maurício of Nassau, Paraíba, Brazil; and 4Exercise Hemodynamic Laboratory, School of Physical Education and Sport, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Brasileiro-Santos Mdo S, Coutinho de Oliveira CV, Sarmento da Nóbrega TK, Lúcia de Moraes Forjaz C, da Cruz Santos A
Publikováno v:
Journal of strength and conditioning research [J Strength Cond Res] 2015 Dec; Vol. 29 (12), pp. 3486-93.