Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Olive vegetation waters"'
Autor:
Sonia Esposto, Roberto Selvaggini, Beatrice Sordini, Maurizio Servili, Gianluca Veneziani, Agnese Taticchi, Stefania Urbani
Publikováno v:
LWT. 84:572-578
The protective effect of a phenolic extract from olive vegetation water on carotenoids and other phytonutrients has been evaluated during a home-cooking procedure to prepare tomato sauce. To specifically investigate on the complex mechanisms involved
Autor:
Beatrice Sordini, Gianluca Veneziani, Agnese Taticchi, I. Di Maio, Sonia Esposto, Stefania Urbani, Maurizio Servili, Roberto Selvaggini
Publikováno v:
Food chemistry. 176
The potential of a phenolic extract (PE) from olive vegetation water (OVW) to limit the negative effects of frying was tested after adding it at different concentrations to a refined olive oil (RO). Its efficacy was also compared to ROs containing bu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.