Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Olive polyphenols"'
Autor:
Sara Balbuena-Pecino, Manel Montblanch, Enrique Rosell-Moll, Verónica González-Fernández, Irene García-Meilán, Ramon Fontanillas, Ángeles Gallardo, Joaquim Gutiérrez, Encarnación Capilla, Isabel Navarro
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 4, p 403 (2024)
High-fat diets (HFDs) enhance fish growth by optimizing nutrient utilization (i.e., protein-sparing effect); however, their potential negative effects have also encouraged the search for feed additives. This work has investigated the effects of an ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e1d5a9388b74a80bdd83ac8aa79373f
Autor:
Sara Balbuena-Pecino, Manel Montblanch, Irene García-Meilán, Ramon Fontanillas, Ángeles Gallardo, Joaquim Gutiérrez, Isabel Navarro, Encarnación Capilla
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 13 (2022)
The dietary inclusion of plant-based products in fish feeds formulation is required for the sustainable development of aquaculture. Moreover, considering functional diets, hydroxytyrosol, one of the major phenolic compounds found in olives (Olea euro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b3e0cf8876b4880b22cd0382f0ac669
Autor:
Luigi Cormio, Beppe Calò, Ugo Falagario, Manuela Iezzi, Alessia Lamolinara, Paola Vitaglione, Giovanni Silecchia, Giuseppe Carrieri, Vincenzo Fogliano, Stefano Iacobelli, Pier Giorgio Natali, Mauro Piantelli
Publikováno v:
Journal of Translational Medicine, Vol 19, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
Abstract Background Benign prostatic hyperplasia (BPH) is the most common urologic disease among elderly men. The diagnosis of BPH is usually driven by lower urinary tract symptoms (LUTS) that can significantly affect patients’ quality of life. Thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/656d7387b34b471ab0504b67b82d9b71
Publikováno v:
Alzheimer’s & Dementia: Translational Research & Clinical Interventions, Vol 8, Iss 1, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Introduction Recent studies highlighted the role of olive polyphenols in disrupting the ordered structure of highly cytotoxic amyloid beta protofibrils and the efficacy of a derivatized form of glutathione to counteract neuronal oxidative st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed340e5fd15d47e19fef5a5d0f490277
Publikováno v:
Acta Pharmaceutica, Vol 69, Iss 4, Pp 461-482 (2019)
Cancer presents one of the leading causes of death in the world. Current treatment includes the administration of one or more anticancer drugs, commonly known as chemotherapy. The biggest issue concerning the chemotherapeutics is their toxicity on no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca236b90d4e94c439310b7578adfb17e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 19, Iss 4, Pp 846-851 (2018)
It is widely accepted that olive (Olea europaea L.) polyphenols (OP) have many favourable properties (e.g. antioxidative, antimicrobial, antifungal). OP can improve the growth and nutrient digestibility of animals via affecting digestion and health,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c77534978c8446784c26f7cfdc6c26f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 11, p 4763 (2021)
The present study evaluates the effect of olive (Olea europaea L.) vegetation water on human cells regarding its antioxidant properties and radical scavenger bioactivities. To this aim, two food supplements containing concentrated olive water in comb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6930a7baf1fd4642b2f13e10ac80eba7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.