Zobrazeno 1 - 10
of 3 821
pro vyhledávání: '"Olive oil phenolic"'
Autor:
Serreli, Gabriele1 (AUTHOR), Boronat, Anna2,3 (AUTHOR), De la Torre, Rafael2,3,4 (AUTHOR), Rodriguez-Moratò, Josè2 (AUTHOR), Deiana, Monica1 (AUTHOR) mdeiana@unica.it
Publikováno v:
Cells (2073-4409). Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p1555. 24p.
Autor:
Bakri Alaziqi, Liam Beckitt, David J. Townsend, Jasmine Morgan, Rebecca Price, Alana Maerivoet, Jillian Madine, David Rochester, Geoffrey Akien, David A. Middleton
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 30, Pp 32557-32578 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea4f7a8619364d19a01083e76e707b33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alaziqi, Bakri, Beckitt, Liam, Townsend, David J., Morgan, Jasmine, Price, Rebecca, Maerivoet, Alana, Madine, Jillian, Rochester, David, Akien, Geoffrey, Middleton, David A.
Publikováno v:
ACS Omega; 7/30/2024, Vol. 9 Issue 30, p32557-32578, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cells, Vol 13, Iss 18, p 1555 (2024)
Extra virgin olive oil (EVOO) represents a significant source of monounsaturated fatty acids (MUFA) and vitamin E, but it is also considered a functional food, due to the content of peculiar bioactive molecules, such as phenolic compounds, being able
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cb158d0d822404a8592087689a63c96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melguizo-Rodríguez, Lucia, Illescas-Montes, Rebeca, Costela-Ruiz, Victor Javier, Ramos-Torrecillas, Javier, de Luna-Bertos, Elvira, García-Martínez, Olga, Ruiz, Concepción
Publikováno v:
In Journal of Tissue Viability August 2021 30(3):372-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.