Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Olive leaf extracts"'
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Although synthetic preservatives and antioxidants may have high antimicrobial and antioxidant activity, they are usually associated with adverse effects on human health. Currently, there is a growing interest in natural antimicrob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0818b8d3bb4e434ea6baf259e2968bf8
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 12, Pp e22217- (2023)
The main objective of this research was to understand the effect of different solvents (ethanol, ethyl acetate, and hexane) on the extraction of bioactive compounds in addition to the antioxidant activity of eight Tunisian and Algerian olive leaf (Ol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51cfc9cf25a04450a9e1641c92458ef5
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 19, Pp 479-486 (2022)
Oleuropein is a natural cleaved cyclic enol ether glucoside polyphenolic compound, which has bioactivities such as antioxidant, anti-inflammatory, and anti-apoptotic. It can improve human chronic diseases such as hyperglycemia, hypertension, hyperlip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/654dd47bdfc6425093699b8462da1766
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wafa Medfai, Imen Oueslati, Emilie Dumas, Zina Harzalli, Christophe Viton, Ridha Mhamdi, Adem Gharsallaoui
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 12, Iss 6, p 987 (2023)
Phenolic compounds in olive leaves have an excellent antioxidant activity and good antimicrobial properties. These bioactive molecules have beneficial properties for health, arousing great scientific and commercial interest. This study reports lyophi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e41e903d7684e648409357cc4b20542
Autor:
Jose Manuel Silvan, Esperanza Guerrero-Hurtado, Alba Gutierrez-Docio, Marin Prodanov, Adolfo J. Martinez-Rodriguez
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 12, Iss 1, p 26 (2022)
Campylobacter spp. are the main cause of bacterial gastroenteritis worldwide, and broiler chicks are the main vector of transmission to humans. The high prevalence of Campylobacter in poultry meat and the increase of antibiotic resistant strains have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/294fcc5bbf73440dac46a0e3415e7f88
Autor:
D. Valinger, M. Kušen, A. Jurinjak Tušek, M. Panić, T. Jurina, M. Benković, I. Radojčić Redovniković, J. Gajdoš Kljusurić
Publikováno v:
Chemical and Biochemical Engineering Quarterly, Vol 32, Iss 4, Pp 535-543 (2019)
The objective of this work was to evaluate the ability of artificial neural networks (ANN) in near infrared (NIR) spectra calibration models to predict the total polyphenolic content, antioxidant activity, and extraction yield of the olive leaves aqu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2014ab2fd8a44f19dd77046d56174b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.