Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Olivas-Méndez P"'
Autor:
Paulina Olivas-Méndez, América Chávez-Martínez, Eduardo Santellano-Estrada, Luis Guerrero Asorey, Rogelio Sánchez-Vega, Ana Luisa Rentería-Monterrubio, David Chávez-Flores, Juan Manuel Tirado-Gallegos, Gerardo Méndez-Zamora
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 14, p 2018 (2022)
The inclusion of natural ingredients to preserve meat and meat products has increased in recent years. This study evaluated rosemary (REO) and garlic essential oils (GEO) as well as chipotle pepper oleoresin (CPO), alone or in combination, as preserv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/064b497415504026a7334e741364e811
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HARMANKAYA, SEZEN1 sezenharmankaya@hotmail.com, HARMANKAYA, AHMET2, İŞBARALI, KORAY1, PAKSOY, ÖZLEM İSTANBULLU3
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2024, Vol. 42 Issue 4, p251-262. 12p.
Autor:
Kim, Sung Jin1 (AUTHOR), Shin, Myoung-Sook1 (AUTHOR), Choi, You-Kyung1 (AUTHOR) kosmos@gachon.ac.kr
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 3, p732. 14p.
Autor:
Kacalova, Tereza1 (AUTHOR) xkacalo1@mendelu.cz, Jarosova, Alzbeta1 (AUTHOR), Cwikova, Olga1 (AUTHOR), Franke, Gabriela1 (AUTHOR), Soumarova, Tereza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p7364-7372. 9p.
Autor:
Shafaghi Rad, Mohammad1 (AUTHOR), Nouri, Marjan1 (AUTHOR) marjan.nouri@iau.ac.ir
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p7229-7241. 13p.
Publikováno v:
Microorganisms; Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p2291, 17p
Publikováno v:
Boletín de la Sociedad Argentina de Botánica. sep2023, Vol. 58 Issue 3, p389-398. 10p.
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Sep2024, Vol. 10 Issue 9, p489, 22p
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research (2450-7393); Sep2024, Vol. 68 Issue 3, p419-426, 8p