Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Olivares Tenorio, Mary Luz"'
Autor:
Orrego, David, Olivares-Tenorio, Mary-Luz, Hoyos, Laura V., Alvarez-Vasco, Carlos, Klotz-Ceberio, Bernadette, Caicedo, Nelson
Publikováno v:
In LWT 1 September 2024 207
Autor:
Olivares-Tenorio, Mary-Luz, Cortes-Prieto, Claudia-Marcela, Londoño-Univio, Natalia-Carolina, Rojas-Díaz, Dalí-Aleixandra, Quintanilla-Carvajal, Maria-Ximena, Tibaquira-Perez, Liceth-Nathalia, Ricaurte-Puentes, Leidy-Yineth, Rada-Bula, Adriana-Isabel, Romero, Hernan-Mauricio, Garcia-Nuñez, Jesus-Alberto
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2024 132
Autor:
Olivares Tenorio, Mary Luz, Pascucci, Stefano, Verkerk, Ruud, Dekker, Matthijs, van Boekel, Tiny A.J.S.
Publikováno v:
Supply Chain Management: An International Journal, 2021, Vol. 26, Issue 4, pp. 467-480.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/SCM-05-2020-0222
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2017 32:46-57
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2016 57 Part A:83-92
Autor:
Olivares‐Tenorio, Mary‐Luz, Orrego, David, Klotz‐Ceberio, Bernadette‐Francisca, Palanca, Carles, Tortajada‐Serra, Marta
Publikováno v:
JSFA Reports; Dec2022, Vol. 2 Issue 12, p578-590, 13p
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 15-25, Published: DEC 2020
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 18 No. 2 (2020): July to December; 15-25
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 18 Núm. 2 (2020): Julio a Diciembre; 15-25
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 18 No. 2 (2020): July to December; 15-25
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 18 Núm. 2 (2020): Julio a Diciembre; 15-25
To guarantee the food safety and shelf life of many processed food products, the food industry has made use of artificial preservatives that are each time more questioned and replaced by natural alternatives such as bioprotective cultures. Lactic aci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e0f6f4204efdb23602f1ac26b789679c
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612020000200015&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612020000200015&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.