Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Olivares, María Laura"'
Autor:
Acosta, Nadia Belén, Costabel, Luciana María, Campos, Sonia Natalia, Cuatrin, Alejandra, Olivares, María Laura
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2023 139
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2019 259:21-28
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2019 97:25-30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivares, María Laura
Publikováno v:
RIDAA (UNQ)
Universidad Nacional de Quilmes
instacron:UNQ
Universidad Nacional de Quilmes
instacron:UNQ
Olivares, M. L. (2019). Prensa y peronismo en la Gobernación Militar de Comodoro Rivadavia: El diario El Chubut como articulador de la oposición al primer peronismo (1946 – 1955). (Tesis de posgrado). Bernal, Argentina: Universidad Nacional de Qu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1afeff1e0dee04535000884922469a31
http://ridaa.unq.edu.ar/handle/20.500.11807/3825
http://ridaa.unq.edu.ar/handle/20.500.11807/3825
Autor:
Villada, Yurany, Iglesias, María Celeste, Olivares, María Laura, Casis, Natalia, Zhu, Junyong, Peresin, María Soledad, Estenoz, Diana
Publikováno v:
Cellulose; Jan2021, Vol. 28 Issue 1, p417-436, 20p
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2009, Vol. 40 Issue 3, p300-318. 19p. 1 Diagram, 6 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Celeghin, Adelina Guadalupe, Minetti, Florencia, Contini, Liliana Ester, Miccolo, María Eugenia, Rubiolo, Amelia Catalina, Olivares, María Laura
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Synereis and sensory acceptability of dairy desserts based on whey proteins concentrate were investigated. Samples were prepared with whey protein concentrate, modified corn starch, cocoa and sucrose or sucralose. For sensory acceptability evaluation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c83a55bc78feced5d2b8a6a54aa3482
http://pubs.sciepub.com/jfnr/4/7/10/
http://pubs.sciepub.com/jfnr/4/7/10/