Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Olivares, Gerardo"'
Autor:
D'Souza, Kiran, Wong, Mitchell, Sirivolu, Dushyanth, Perrin, Zack, Zwiener, Mark, Duling, Chris, Gomez, Luis, Olivares, Gerardo
Publikováno v:
In Aerospace Science and Technology July 2024 150
Autor:
D'Souza, Kiran, Wong, Mitchell, Sirivolu, Dushyanth, Gomez, Luis, Olivares, Gerardo, Perrin, Zack, Zwiener, Mark, Duling, Chris
Publikováno v:
In Aerospace Science and Technology July 2024 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
[EN] At present, the so-called intangible heritage is considered as an integral part of the heritage repertoire of any country, standing at the same level in terms of its consideration as other cultural assets. whether these are furniture or real est
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/176057
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Pedro Almodóvar’s cinema has contributed in a veiled way to the construction of the gastronomic identity outside the borders of Spain due to the degree of internationalization that his cinema has. In Almodóvar’s cinema, the kitchen as a sp
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Looking at painting as other visual sources of documentation to build a visual story about food is of great importance since with them we build an ideology of what current food is and how it has been transformed over time. In rock art, painting,