Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Oliva-Teles T"'
Autor:
Duarte, S., Bento, J., Pena, A., Lino, C.M., Delerue-Matos, C., Oliva-Teles, T., Morais, S., Correia, M., Oliveira, M.B.P.P., Alves, M.R., Pereira, J.A.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 2010 408(5):1195-1198
Autor:
Duarte, S., Bento, J.M.V., Pena, A., Lino, C.M., Pereira, J.A., Delerue-Matos, Cristina, Oliva-Teles, T., Morais, S., Correia, Manuela, Oliveira, Beatriz
Ochratoxin A (OTA) remains one of the most important mycotoxins known, due to its ubiquitous occurrence, wide range of susceptible food commodities and observed toxic effects, in both animals and humans. The reported toxic effects include carcinogeni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::f417d323c28060fd9717301e824f366b
http://hdl.handle.net/10198/4690
http://hdl.handle.net/10198/4690
Autor:
Duarte, S., Bento, J.M.V., Pena, A., Lino, C.M., Pereira, J.A., Delerue-Matos, Cristina, Oliva-Teles, T., Morais, S., Correia, Manuela, Oliveira, Beatriz
Ochratoxin A (OTA) is a mycotoxin which possesses a variety of toxic effects, including enzyme inhibition, immunosuppression, teratogenicity, nephrotoxicity, and carcinogenicity. It is produced by fungi for which foodstuffs such as beans, cereals, fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::d01098ad8d75b597d639fe5505d442bb
http://hdl.handle.net/10198/4681
http://hdl.handle.net/10198/4681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho, M., Vila, M.C., Carvalho, J.M. Soeiro de, Domingues, V., Oliva-Teles, T., Fiúza, A.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2010 150 Supplement:282-282
Autor:
João Jesus, Travanca, P., Danko, A., Tato Diogo, M., Picavet, M., Albergaria, T., Deleure-Matos, C., Oliva-Teles, T.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Ciência Vitae
Ciência Vitae
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac3fd4d6a71679d573e0f61329a71c73
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84979657662&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84979657662&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.