Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Olio M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Renzo, N., Brugiatelli, M., Montanini, A., Olio, M., Petrini, M., Stelitano, C., Liberati, A., stefano luminari, Morandi, S., Giglio, G., Federico, M.
Publikováno v:
Publons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9f2faa33f814bdf5e98e5d6f130902a7
http://hdl.handle.net/11391/1019914
http://hdl.handle.net/11391/1019914
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mordenti, A. L., nico brogna, Merendi, F., Canestrari, G., Dall Olio, M., Biagi, G., Formigoni, A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Aim of this study was to assess the effects of feeding whole soybean flakes and whole extruded linseed to dairy cows on milk lipid fraction and Parmigiano Reggiano cheese produced from it; specifically, PUFA and CLA contents were evaluated. For 14 we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03771af8e585d705318271bf933b8b7c
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84971281715&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84971281715&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Russell Varley, Yuan, Q., Khor, S., Olio, M., Shen, S., Leong, K. H., Bateman, S. A., Patrick, C.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8acc89f5ec88cd1eae31398c9179d630
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84905513867&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84905513867&partnerID=MN8TOARS