Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Oligosaccharides metabolism"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dalila Roupar, Marta C. Coelho, Daniela A. Gonçalves, Soraia P. Silva, Elisabete Coelho, Sara Silva, Manuel A. Coimbra, Manuela Pintado, José A. Teixeira, Clarisse Nobre
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 954 (2022)
The prebiotic potential of fructo-oligosaccharides (microbial-FOS) produced by a newly isolated Aspergillus ibericus, and purified by Saccharomyces cerevisiae YIL162 W, was evaluated. Their chemical structure and functionality were compared to a non-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0b1d16d2c8943ada47b39f049187de2
Autor:
Roupar, Dalila, Coelho, Marta C., Gonçalves, Daniela A., Silva, Soraia P., Coelho, Elisabete, Silva, Sara, Coimbra, Manuel A., Pintado, Manuela, Teixeira, José A., Nobre, Clarisse
The prebiotic potential of fructo‐oligosaccharides (microbial‐FOS) produced by a newly isolated Aspergillus ibericus, and purified by Saccharomyces cerevisiae YIL162 W, was evaluated. Their chemical structure and functionality were compared to a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::5a8cf27da2898e703d441648ed7f1b6a
https://hdl.handle.net/10400.14/37404
https://hdl.handle.net/10400.14/37404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Physiology and Molecular Biology of Plants. 17:355-362
Phytic acid and raffinose series oligosaccharides (RFOs) have anti-nutritional properties where phytic acid chelates minerals and reduces their bioavailability to humans and other animals, and RFOs cause flatulence. Both phytic acid and RFOs cannot b
Autor:
Marina Martín‐Dacal, Patricia Fernández‐Calvo, Pedro Jiménez‐Sandoval, Gemma López, María Garrido‐Arandía, Diego Rebaque, Irene del Hierro, Diego José Berlanga, Miguel Ángel Torres, Varun Kumar, Hugo Mélida, Luis F. Pacios, Julia Santiago, Antonio Molina
Publikováno v:
The Plant journal, vol. 113, no. 4, pp. 833-850
18 Päg.
The plant immune system perceives a diversity of carbohydrate ligands from plant and microbial cell walls through the extracellular ectodomains (ECDs) of pattern recognition receptors (PRRs), which activate pattern-triggered immunity (P
The plant immune system perceives a diversity of carbohydrate ligands from plant and microbial cell walls through the extracellular ectodomains (ECDs) of pattern recognition receptors (PRRs), which activate pattern-triggered immunity (P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7627c9182f0b62e497fb7fc0b321c86e
https://serval.unil.ch/notice/serval:BIB_47BD7C180D42
https://serval.unil.ch/notice/serval:BIB_47BD7C180D42
Human milk oligosaccharides (HMOs) are the third most important solid component in human milk and act in tandem with other bioactive components. Individual HMO levels and distribution vary greatly between mothers by multiple variables, such as secret
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ace77118a2a602996fd29fef91be0e5
https://biblio.vub.ac.be/vubir/functional-effects-of-human-milk-oligosaccharides-hmos(148b0042-0c81-4c24-9ed0-e13c08b77e0f).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/functional-effects-of-human-milk-oligosaccharides-hmos(148b0042-0c81-4c24-9ed0-e13c08b77e0f).html