Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Oligonol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jihyun Kim, Changyong Lee, Sang Gyun Noh, Seungwoo Kim, Hae Young Chung, Haeseung Lee, Jeon-Ok Moon
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 8, p 1588 (2023)
Liver fibrosis, defined by the aberrant accumulation of extracellular matrix proteins in liver tissue due to chronic inflammation, represents a pressing global health issue. In this study, we investigated the transcriptomic signatures of three indepe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c7867ed00a741e5be3efa646ab1acbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 3, p 366 (2021)
Oligonol is a low molecular weight polyphenol product derived from lychee fruit by a manufacturing process. We investigated oligonol’s anti-fibrotic effect and the underlying mechanism in dimethylnitrosamine (DMN)-induced chronic liver damage in ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3cafe4b752041e099d381a6c839231d
Publikováno v:
RESEARCH JOURNAL OF PHARMACY AND TECHNOLOGY. 14:1405-1411
Among many relevant issues dealing with fish farming, microbial infections are a major problem. There are different viral infections, which are continuously creating problems in fish farming and among these viral infections Betanoda viral infection i
Autor:
Yuji Moriwaki, Chihiro Okuda, Asako Yamamoto, Tsuneyoshi Ka, Zenta Tsutsumi, Sumio Takahashi, Tetsuya Yamamoto, Kentaro Kitadate, Koji Wakame
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 3, Iss 1, Pp 13-16 (2011)
Epidemiological observations and laboratory studies have suggested that polyphenols possess anti-inflammatory, anti-microbial, anti-carcinogenic, and antioxidant properties. However, studies assessing the effects of polyphenols on uric acid metabolis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92f6a4a9ff0b4d0494ab5e743512f850
Publikováno v:
Antioxidants
Antioxidants, Vol 10, Iss 366, p 366 (2021)
Volume 10
Issue 3
Antioxidants, Vol 10, Iss 366, p 366 (2021)
Volume 10
Issue 3
Oligonol is a low molecular weight polyphenol product derived from lychee fruit by a manufacturing process. We investigated oligonol’s anti-fibrotic effect and the underlying mechanism in dimethylnitrosamine (DMN)-induced chronic liver damage in ma