Zobrazeno 1 - 10
of 4 375
pro vyhledávání: '"Oleosins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sadre R; Department of Horticulture and Crop Science, The Ohio State University, Columbus, OH, 43210, USA.
Publikováno v:
The New phytologist [New Phytol] 2024 Jul; Vol. 243 (1), pp. 7-9. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 06.
Autor:
Plankensteiner, Lorenz, Yang, Jack, Bitter, Johannes H., Vincken, Jean-Paul, Hennebelle, Marie, Nikiforidis, Constantinos V.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Publikováno v:
Clinical & Translational Allergy. 2019, Vol. 9 Issue 1, p1-5. 5p.
Autor:
Deruyffelaere, Carine, Purkrtova, Zita, Bouchez, Isabelle, Collet, Boris, Cacas, Jean-Luc, Chardot, Thierry, Gallois, Jean-Luc, D’Andrea, Sabine
Publikováno v:
Plant Cell, 2018 Sep 01. 30(9), 2116-2136.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90025554
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Plant Gene December 2020 24
Autor:
Anna M. Ehlers, Madlen Rossnagel, Bettina Brix, Mark A. Blankestijn, Thuy-My Le, Waltraud Suer, Henny G. Otten, André C. Knulst
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, Vol 9, Iss 1, Pp 1-5 (2019)
Abstract Background In daily practice, one-third of sesame allergic patients, confirmed by clinical history or food challenge, do not show any detectable specific IgE using current diagnostics. Currently used sesame extracts are water-based and there
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ca31c986b4c420f9328a0665a7ff0a3
Publikováno v:
The Plant Cell, 1997 Sep 01. 9(9), 1621-1631.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3870448