Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Oleogelator"'
Autor:
Aqsa Zulfiqar, Muhammad Asim Shabbir, Fizza Tahir, Moazzam Rafiq Khan, Waqar Ahmed, Seydi Yıkmış, Muhammad Faisal Manzoor, Gholamreza Abdi, Rana Muhammad Aadil
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101676- (2024)
Oleogel significantly affects the product's sensory properties, texture, and shelf life. The goal of this study was to create oleogel by combining corn oil and sunflower oil and utilizing beeswax as a structural agent. A variety of physicochemical an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab8ff9c40d7544709cd23eaa47aa9797
Autor:
Claudiu-Ștefan Ursachi, Simona Perța-Crișan, Iolanda Tolan, Dorina Rodica Chambre, Bianca-Denisa Chereji, Dumitru Condrat, Florentina-Daniela Munteanu
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 6, p 384 (2024)
In contrast to rapeseed oil, pumpkin seed oil has yet to be well investigated in terms of oleogelation, and, to the best of our knowledge, no study related to the use of ethylcellulose (EC) in the structuring of this oil has been identified in the cu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f130d74ab6ba46c8b9fb11633f1740e9
Autor:
Lucie Ribourg-Birault, Anne Meynier, Simon Vergé, Emeline Sallan, Alice Kermarrec, Xavier Falourd, Claire Berton-Carabin, Anne-Laure Fameau
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100690- (2024)
Air-in-oil foams, or oleofoams, have a great potential for food applications as they can at least partially replace animal or hydrogenated fats, without compromising on textural properties. Yet, there are some challenges to tackle before they can lar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84c9f296bfbe4248af2ead84e39be001
Autor:
Niaz Mahmud, Joinul Islam, William Oyom, Kelvin Adrah, Samuel Chetachukwu Adegoke, Reza Tahergorabi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21500- (2023)
Purpose: This review aims to examine the potential of oleogels as a frying medium to decrease oil absorption during deep-frying and enhance the nutritional and energy content of foods. By investigating the factors influencing oil incorporation during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1eefec1b590e476c93755bc96e1bfdd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.