Zobrazeno 1 - 10
of 463
pro vyhledávání: '"Olejníková P"'
We investigate how the metric dimension of infinite graphs change when we add edges to the graph. Our two main results: (1) there exists a growing sequence of graphs (under the subgraph relation, but without adding vertices) for which the metric dime
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2205.06889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kateřina Syrová, Klára Šíchová, Hynek Danda, Eva Lhotková, Pascal Jorratt, Nikola Pinterová-Leca, Čestmír Vejmola, Lucie Olejníková-Ladislavová, Kateřina Hájková, Martin Kuchař, Jiří Horáček, Tomáš Páleníček
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 14 (2023)
Introduction:N-2-methoxy-benzylated (“NBOMe”) analogues of phenethylamine are a group of new psychoactive substances (NPS) with reported strong psychedelic effects in sub-milligram doses linked to a number of severe intoxications, including fatal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87d76f0eb1a74cf58075a083f6d265f0
Autor:
Rendošová M; Department of Inorganic Chemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Gyepes R; Department of Inorganic Chemistry, Charles University, Hlavova 2030, 128 00 Prague, Czech Republic., Gucký A; Department of Biochemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Kožurková M; Department of Biochemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Vilková M; NMR Laboratory, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Olejníková P; Department of Biochemistry and Microbiology, Slovak University of Technology, Radlinského 9, 812 37 Bratislava, Slovak Republic., Kello M; Department of Pharmacology, P. J. Šafárik University, Trieda SNP 1, 040 11 Košice, Slovak Republic., Liška A; Department of Molecular Electrochemistry and Catalysis, J. Heyrovský Institute of Physical Chemistry of the CAS, Dolejškova 3/2155, 182 23, Prague 8, Czech Republic., Kléri I; Department of Biochemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Havlíčková J; Department of Inorganic Chemistry, Charles University, Hlavova 2030, 128 00 Prague, Czech Republic., Tamáš A; Department of Inorganic Chemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic., Vargová Z; Department of Inorganic Chemistry, P. J. Šafárik University, Moyzesova 11, 041 54 Košice, Slovak Republic. Electronic address: zuzana.vargova@upjs.sk.
Publikováno v:
Journal of inorganic biochemistry [J Inorg Biochem] 2024 Sep 11; Vol. 262, pp. 112738. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monika Krahulcová, Klára Cverenkárová, Petra Olejníková, Barbora Micajová, Júlia Koreneková, Lucia Bírošová
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1324 (2022)
Raw foodstuffs have been marked as a healthier alternative in the context of nutrient content and are becoming more popular with consumers. Thermally untreated foods may represent a microbiological risk connected with the possible presence of antimic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213f76dbc3bd4ea0b86ad3581066d1c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.