Zobrazeno 1 - 10
of 456
pro vyhledávání: '"Oleaeuropaea L"'
Autor:
Vural, Nilüfer1,2 (AUTHOR) n.vural@ybu.edu.tr, Yilmazer Hitit, Zeynep3,4 (AUTHOR), Ertunç, Suna3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ulum-i Bāghbānī, Vol 30, Iss 1, Pp 19-34 (2017)
Introduction According to statistics presented by FAO in 2011, the world area under olive cultivation has been estimated about 9 million and six hundred thousand hectares from which Iran shares approximately 103 thousand hectares. Tarom region in Zan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc1bfb9d2e204b18b30571435df205e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Plantas Medicinais, Vol 17, Iss 4 suppl 1, Pp 798-806 (2015)
RESUMO O presente estudo investigou a indução de morte celular por apoptose pelo flavonóide morina e pelo extrato da folha de oliveira (Oleaeuropaea L.) em linhagens de células de câncer de pulmão do tipo não pequenas (H460). O tratamento com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3583084ff6343e989faaa6a5a5f32a7
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2007 112(2):156-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lafi, Oumayma1,2 (AUTHOR), Essid, Rym3 (AUTHOR), Lachaud, Laurence4,5 (AUTHOR), Jimenez, Carlos6 (AUTHOR), Rodríguez, Jaime6 (AUTHOR), Ageitos, Lucía6 (AUTHOR), Mhamdi, Ridha1 (AUTHOR), Abaza, Leila1 (AUTHOR) leila.abaza@cbbc.rnrt.tn
Publikováno v:
3 Biotech. Dec2023, Vol. 13, p1-13. 13p.
Autor:
ISMAILI, HAIRI1 hairiismaili@yahoo.fr, LANI, VASIL2
Publikováno v:
Albanian Journal of Agricultural Sciences. 2013, Vol. 12 Issue 2, p283-287. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. M. Wahdan, taha taha
Publikováno v:
Journal of Agricultural Chemistry and Biotechnology. 9:77-83