Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Olayiwola, I.O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olayiwola, I.O., Akinfenwa, V.O., Oguntona, C.O., Sanni, S.A., Onabanjo, O.O., Afolabi, W.A.O.
Publikováno v:
In Nigerian Food Journal 2013 31(2):33-40
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2012 50(11):4062-4067
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 36 – 44
This study evaluated the influence of fat content and choice of packaging material on the functional properties and shelf stability of dika nut flour. Dika nut flour was partially defatted to achieve two levels of fat content (12 and 9% fat). The par
Autor:
Olayiwola, I.O., Deji, S.A., Oyebola, R.O., Oyedeji, O.O., Oyediran, O.M., Oyelaja, A.G., Oyewale, S.O.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 35, No 1 (2014); 65-70
Objective: A cross sectional study was carried out on a randomly selected sample of 340 medical students of Obafemi Awolowo University, Ile-Ife.Methods: Anthropometric measurements were taken; nutritional knowledge as well as the food habits were ass
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 35, No 1 (2014); 113-121
Objective: The study evaluated the nutritive value of ten standardized maize-based dishes/snacks (Dame, Donkwa, Egbo, Eko, kokoro, Kunu, Masa, Ogi, Pete and Tuwo) popularly consumed in Nigeria using the growth performance,chemical and haematological
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; Oct-Dec2013, Vol. 11 Issue 4, p346-355, 10p, 1 Diagram, 4 Charts