Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Olatunde, G."'
Publikováno v:
Drying Technology. 2018, Vol. 36 Issue 4, p468-476. 9p. 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Atungulu, G. G.1 (AUTHOR) atungulu@uark.edu, Olatunde, G. A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2018, Vol. 36 Issue 4, p383-399. 17p. 1 Diagram, 6 Charts, 10 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olatunde, G. O.1 dr_golat@yahoo.com, Biobaku, I. A.1, Ojo, D. K.2, Pitan, O. O. R.1, Adegbite, E. A.3
Publikováno v:
Tropical Science. Dec2007, Vol. 47 Issue 3, p128-133. 6p. 2 Charts.
Publikováno v:
International Journal of Applied Agriculture and Apiculture Research; Vol 10, No 1-2 (2014); 129-139
The developmental characteristics of five silkworm hybrids -‐ J2J1, K1W1, W1D2, J1C1, and C1J2 – fed with mulberry leaves, 2, 3, 4 and 5 times per day were investigated in a 5x5 factorial arrangement fitted into a completely randomized design (
Optimization of Drying Conditions and Effect of Storage on Some Quality Attributes of Tomato Powder.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 1, p76-89, 14p
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2019, Vol. 17 Issue 3, p268-289, 22p, 6 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.