Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Olaoye, O.A."'
Autor:
Oyebolu, I.D., Olaoye, O.A.
Publikováno v:
International Journal of Women in Technical Education and Employment; Vol. 3 No. 1 (2022); 94-102
Language education has taken a new dimension with the globalization of education and the potential economic advantage it portends. Hence the insistence on learning new languages as early as possible and at as opportunity arises. However, language lea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olaoye, O.A., Onilude, A.A.
Publikováno v:
In Public Health 2009 123(11):729-734
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 36, No 1 (2018); 1 – 11
This study aimed at assessing the functional and pasting properties of flour blends from wheat and Bambara nut; their potential in the making of bread was also evaluated. Flour blends were formulated in respective percentages of 95:5, 90:10, 85:15 an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olaoye, O.A.1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2016, Vol. 40 Issue 3, p473-482. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 15-26
Tsire is a popular Nigerian stick meat commonly produced by grilling of sliced and spiced beef meat that have been hanged on tips of sharpened sticks. In this study, tsire was produced with thickness of meat cuts of 0.5, 0.75, 1.0, 1.25 and 1.5 mm, w