Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Okuwa-Hayashi H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ono S; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Yoshida N; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Maekawa D; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Kitakaze T; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Kobayashi Y; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Kitano T; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Fujita T; Japan Tablet Corporation Uji Kyoto Japan., Okuwa-Hayashi H; Japan Tablet Corporation Uji Kyoto Japan.; Center for Research and Development of Bioresources Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Harada N; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Nakano Y; Center for Research and Development of Bioresources Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan., Yamaji R; Division of Applied Life Sciences Graduate School of Life and Environmental Sciences Osaka Prefecture University Sakai Osaka Japan.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2018 Nov 20; Vol. 7 (1), pp. 312-321. Date of Electronic Publication: 2018 Nov 20 (Print Publication: 2019).